Business Restaurant Academy – warsztaty dla szefów kuchni
– obejrzyj online
To pełnowartościowe nagrania z 3 dni warsztatowych, prowadzonych przez 5 szefów kuchni, podczas Targów POLAGRA 2020 w Poznaniu.
Business Restaurant Academy Online – warsztaty dla szefów kuchni to:
- nagrania z trzech dni warsztatów z najlepszymi szefami kuchni – to Ty wybierasz, który dzień warsztatowy chcesz obejrzeć,
- możliwość odtwarzania filmów przez 365 dni,
- wyjątkowa okazja do inspiracji i nauki od doświadczonych szefów kuchni,
- wykorzystanie szerokiego wachlarza technik obróbki,
- możliwość podniesienia kompetencji całego zespołu, wspólna nauka z nagrań.
Nie trać czasu na podróże. Odtwarzaj filmy, gdzie chcesz i kiedy chcesz! Zbierz cały swój zespół w restauracyjnej kuchni i wspólnie zainspirujcie się od najlepszych szefów kuchni w Polsce.
Dlaczego warto?





Program warsztatów
Na nagraniach zobaczysz, jak szefowie kuchni przygotowują dwa dania - przystawkę oraz danie główne. Przygotowywane dania są efektowne, a przy tym pozwalają na wykorzystanie szerokiego wachlarza technik obróbki.
Prowadzący warsztaty




W ramach współpracy z telewizją kuchnia+, Tomasz Jakubiak wziął udział w dwóch edycjach Food Film Festiwal. Wspierał festiwal merytorycznie, jak również przygotowywał uroczyste, finałowe kolacje, między innymi dla takich gości jak Nigel Slater – brytyjska gwiazda kulinariów, dziennikarz i krytyk.

Zobacz fotorelację z Business Restaurant Academy - warsztaty dla szefów kuchni podczas Targów POLAGRA 2020.
Rezerwacja miejsca
Bilet zawiera:
- nagrania z trzech dni warsztatów dla szefów kuchni (Targi POLAGRA 2020 w Poznaniu),
- gwarancję obejrzenia praktycznych warsztatów, prowadzonych przez doświadczonych szefów kuchni, którzy odnieśli spektakularny sukces,
- dostęp do nagrań przez 365 dni.
Rezerwacja i co dalej?
Po zarezerwowaniu miejsca otrzymasz od nas potwierdzenie drogą mailową, że Twoja rezerwacja została przyjęta.
Kontakt

Monika Cichowska
Redaktor naczelna magazynów
„Biznes Restauracje & Catering”
i „Biznes Hotel"
tel. +48 61 66 55 742
tel. kom. +48 502 237 993
adres email

Bartosz Wróblewski
Szef Pionu HoReCa
tel. +48 61 66 55 839
tel. kom. +48 502 238 019
adres email
Warunki uczestnictwa
- Warunkiem dostępu do nagrań jest przesłanie do Forum Media Polska Sp. z o.o. wypełnionego formularza zgłoszenia przez stronę www wydarzenia.
- W ciągu 3 dni roboczych od dostarczenia Organizatorowi formularza zgłoszenia, Zamawiający otrzyma potwierdzenie wpisania na listę uczestników.
- Forma płatności za nagrania to płatność online. Po zaksięgowaniu wpłaty w terminie 7 dni na adres podany w zamówieniu zostanie wysłana faktura VAT.
- Cena Uczestnictwa:
- Cena stanardowa: 799 zł netto.
- Opłata obejmuje:
- nagrania z wybranego dnia warsztatów dla szefów kuchni (Targi POLAGRA 2020 w Poznaniu),
- gwarancję obejrzenia praktycznych warsztatów, prowadzonych przez doświadczonych szefów kuchni, którzy odnieśli spektakularny sukces,
- dostęp do nagrań przez 365 dni.
- Wpłat należy dokonać na konto wskazane na fakturze pro-forma.
- Osoby, które nie wezmą udziału w warsztatach, zostaną obciążone pełnymi kosztami.
- Niedokonanie wpłaty nie jest jednoznaczne z rezygnacją z dostępu do nagrań.
- Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie warsztatów.