Business Restaurant Academy – warsztaty dla szefów kuchni
– obejrzyj online

Warsztaty Online
UWAGA! Skorzystaj ze specjalnej ceny!
449 zł netto
zamiast 799 zł netto
Zainspiruj się od top szefów kuchni, Którzy prowadzili szkolenie Business Restaurant Academy.
To pełnowartościowe nagrania z 3 dni warsztatowych, prowadzonych przez 5 szefów kuchni, podczas Targów POLAGRA 2020 w Poznaniu.

Business Restaurant Academy Online – warsztaty dla szefów kuchni to:

 
  • nagrania z trzech dni warsztatów z najlepszymi szefami kuchni – to Ty wybierasz, który dzień warsztatowy chcesz obejrzeć,
  • możliwość odtwarzania filmów przez 365 dni,
  • wyjątkowa okazja do inspiracji i nauki od doświadczonych szefów kuchni,
  • wykorzystanie szerokiego wachlarza technik obróbki,
  • możliwość podniesienia kompetencji całego zespołu, wspólna nauka z nagrań.

Nie trać czasu na podróże. Odtwarzaj filmy, gdzie chcesz i kiedy chcesz! Zbierz cały swój zespół w restauracyjnej kuchni i wspólnie zainspirujcie się od najlepszych szefów kuchni w Polsce.

Dlaczego warto?

 
Najlepsi szefowie kuchni przedstawią filozofię swojego gotowania, podzielą się sprawdzonymi sztuczkami i pokażą najnowsze trendy w gastronomii.
Świetna okazja, aby zainspirować się do zmian i poznać konkretne wskazówki działania, które sprawdziły się w innych restauracjach.
Wspaniała okazja, aby wraz z zespołem, w kuchni Twojej restauracji przećwiczyć nowe techniki i pomysły na serwowanie dań.
Warsztaty są doskonałym wyborem zarówno dla kucharzy z małych, jak i większych restauracji.
Gwarantujemy, że podczas spotkania zdobędziesz konkretne umiejętności, które będziesz mógł wykorzystać w swoim lokalu.

Program warsztatów

 

Na nagraniach zobaczysz, jak szefowie kuchni przygotowują dwa dania - przystawkę oraz danie główne. Przygotowywane dania są efektowne, a przy tym pozwalają na wykorzystanie szerokiego wachlarza technik obróbki.

 
1
I WARSZTAT – 23.11.2020
Prowadzący: Tomasz Milewski i Wojciech Harapkiewicz
 
2
II WARSZTAT – 24.11.2020
Prowadzący: Tomasz Jakubiak i Dawid Łagowski
 
3
III WARSZTAT – 25.11.2020
Prowadzący: Tomasz Jakubiak i Tomasz Purol
 

Prowadzący warsztaty

Tomasz Milewski
Szef kuchni w Dobry Hotel
Szczęśliwy człowiek, który w zawodzie odnalazł zamiłowanie i pasję do sztuki kulinarnej. Wykształcenie z zakresu gastronomii i hotelarstwa zdobył w Zespole Szkół... więcej Hotelarsko-Gastronomicznych w Gdyni. Pierwsze zawodowe kroki w kuchni stawiał w czterogwiazdkowych hotelach - Hotelu Nadmorskim, a następnie w Hotelu Dom Zdrojowy w Jastarni. W 2006 został powołany do Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów, z którą zdobył dwa brązowe medale w Kulinarnym Pucharze Świata w Luksemburgu. Od 2006 roku jest częścią Kulinarnej Reprezentacji Regionu Pomorskiego. Na Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie w 2008 roku wraz z Pomerania Culinary Team of Poland nagrodzony został brązowym medalem. Wynik ten drużyna poprawiła w 2016 roku, wyjeżdżając z Erfurtu ze srebrnym medalem Olimpiady Kulinarnej. Trzy lata z rzędu (2014, 2015, 2016) nagrodzony trzema Widelcem przewodnika Poland 100 Best Restaurants Awards. Ponadto w 2015 roku został nagrodzony tytułem Szefa Kuchni Jutra 2016 podczas gali Poland 100 Best Restaurants Awards. Tomasz Milewski był również gospodarzem trzech pierwszych edycji Chef’s Only. Członek Zarządu Polskiej Inicjatywy Kulinarnej.
Wojciech Harapkiewicz
Szef kuchni w Boreczna
Zwycięzca nagrody Gault&Millaut w kategorii Szef Kuchni Tradycyjnej 2018r. Swoje doświadczenie zdobywał w wielu gwiazdkowych restauracjach i hotelach... więcej w Polsce i zagranicą. Pracował między innymi we Francji, Wloszech, Szwajcarii i Niemczech. Wielokrotnie nagradzany na konkursach. Gotował dla trzech prezydentów Polski , króla Belgii oraz jego świętobliwości XIV Dalaj Lamy. Jest specjalistą w dziedzinie dziczyzny i owoców morza oraz nowoczesnej odsłonie kuchnii polskiej. Często zasiada w jury prestiżowych konkursow kulinarnych. Od kilkunastu lat wlasciciel firmy Nowoczesna Gastronomia specjalizującej się w otwieraniu nowych restauracji, rekrutacji i szkoleniu personelu kuchni i sali oraz liftingu karty menu, organizowania wydarzeń kulinarnych i prowadzenia eventow dla branży gastronomicznej. Ambasodor marek BIELMAR oraz Lifeberry. Bardzo charyzmatyczny szef i człowiek. W kuchni nie chodzi o kompromisy, do gotowania podchodzi jak do sztuki kulinarnej. Karmiąc swoich gości kieruje się tym by choć w najmniejszym stopniu ich poznać by móc zwiększyć och doznania a nie tylko zaspokoić głód. Sam jest smakoszem owoców morza, ostrych serów oraz oleju dyniowego.
Dawid Łagowski
Szef kuchni w Ilonn Hotel
Dawid Łagowski gotowaniem interesował się już od dziecka. Zawsze mówił, że będzie kucharzem i nigdy z tej drogi nie zrezygnował. Swoje pierwsze kroki po ukończeniu... więcej poznańskiej szkoły gastronomicznej rozpoczął właśnie w rodzinnym Poznaniu w restauracjach na Starym Mieście, a niedługo później znalazł się w kuchni poznańskiego Sheratona. Tam nabierał doświadczenia i poznawał tajniki kuchni fusion. Od roku 2008 do 2020 był szefem kuchni w Pałacu Mierzęcin, a pod swoimi skrzydłami miał dwie restauracje: Pałacowa i Destylarnia. Jest prekursorem "food and wine pairngu" z wykorzystaniem polskich win. Od roku 2014 przez trzy kolejne lata zdobywał najwyższe wyróżnienie Grand Award - "Trzy widelce" w ogólnopolskim plebiscycie „Poland 100 Best Restaurants” oraz tytuł Szefa Kuchni Roku 2016 regionu północno-zachodniego. Zdobywca rekomendacji Slow Food Polska. Od 2015 roku 2 czapki w prestiżowym żółtym przewodniku Gault&Millau. W latach 2016 i ponownie w 2017 nagroda za zwycięstwo w konkursie Food Business Awards w kategorii „Restauracja Hotelowa”. Jest półfinalistą 6 edycji TOP CHEF.
Tomasz Jakubiak
Szef kuchni i dziennikarz kulinarny
Szef kuchni w autorskiej restauracji „Jakubiak w Sopocie”. Gospodarz popularnego programu „Jakubiak lokalnie” w telewizji Kuchnia+, gdzie przekonuje do korzystania z rodzimych... więcej, regionalnych produktów. Wcześniej związany z telewizją śniadaniową „Dzień Dobry TVN” oraz gościnnie w programie „Pytanie na śniadanie”. Niejednokrotnie występował również w roli prowadzącego audycje radiowe w Antyradio i Programie 4 Polskiego Radia, nie mówiąc już o licznych felietonach kulinarnych w „Moje gotowanie”.

W ramach współpracy z telewizją kuchnia+, Tomasz Jakubiak wziął udział w dwóch edycjach Food Film Festiwal. Wspierał festiwal merytorycznie, jak również przygotowywał uroczyste, finałowe kolacje, między innymi dla takich gości jak Nigel Slater – brytyjska gwiazda kulinariów, dziennikarz i krytyk.
Tomasz Purol
Szef kuchni, zwycięzca V edycji programu TOP CHEF
Posiada bogate doświadczenie zawodowe, które zdobywał od 20 lat w różnych miejscach w Polsce, m.in. w: Park Hotelu w Poznaniu... więcej i Szczecinie, poznańskim Hotelu Brovaria, hotelu Remes w Opalenicy, hotelu Best Western Symfonia w Osjakowie, restauracji Concordia Taste w Poznaniu, poznańskim hotelu Blow UP Hall 5050 i innych. Zwycięzca i laureat wielu prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą. Posiadacz złotego medalu, który zdobył w Drużynowych Mistrzostwach Europy we Włoszech w 2000 roku oraz dwóch brązowych medali występując w Reprezentacji Narodowej na Pucharze Świata w Luksemburgu w 2002 roku oraz na Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie w 2012 roku. Na małym ekranie Tomek zadebiutował w pięknym stylu zwyciężając V edycję programu TOP CHEF w 2015 roku. W 2016 roku powrócił do telewizji i wystąpił w roli mentora gwiazd w jesiennej odsłonie programu „Top Chef. Gwiazdy od kuchni”. Obecnie jest ambasadorem Zakładów Drobiarskich "Koziegłowy" Sp. z o. o.

Zobacz fotorelację z Business Restaurant Academy - warsztaty dla szefów kuchni podczas Targów POLAGRA 2020.

Rezerwacja miejsca

DOSTĘP ONLINE
449 zł netto
zamiast 779 zł netto

Bilet zawiera:

  • nagrania z trzech dni warsztatów dla szefów kuchni (Targi POLAGRA 2020 w Poznaniu),
  • gwarancję obejrzenia praktycznych warsztatów, prowadzonych przez doświadczonych szefów kuchni, którzy odnieśli spektakularny sukces,
  • dostęp do nagrań przez 365 dni.

 

Rezerwacja i co dalej?

Po zarezerwowaniu miejsca otrzymasz od nas potwierdzenie drogą mailową, że Twoja rezerwacja została przyjęta.

Partnerzy:
 
Partnerzy medialni:
 

Warunki uczestnictwa

  • Warunkiem dostępu do nagrań jest przesłanie do Forum Media Polska Sp. z o.o. wypełnionego formularza zgłoszenia przez stronę www wydarzenia.
  • W ciągu 3 dni roboczych od dostarczenia Organizatorowi formularza zgłoszenia, Zamawiający otrzyma potwierdzenie wpisania na listę uczestników.
  • Forma płatności za nagrania to płatność online. Po zaksięgowaniu wpłaty w terminie 7 dni na adres podany w zamówieniu zostanie wysłana faktura VAT.
  1. Cena Uczestnictwa:
    • Cena stanardowa: 799 zł netto.
    1. Opłata obejmuje:
      • nagrania z wybranego dnia warsztatów dla szefów kuchni (Targi POLAGRA 2020 w Poznaniu),
      • gwarancję obejrzenia praktycznych warsztatów, prowadzonych przez doświadczonych szefów kuchni, którzy odnieśli spektakularny sukces,
      • dostęp do nagrań przez 365 dni.
    2. Wpłat należy dokonać na konto wskazane na fakturze pro-forma.
    3. Osoby, które nie wezmą udziału w warsztatach, zostaną obciążone pełnymi kosztami.
    4. Niedokonanie wpłaty nie jest jednoznaczne z rezygnacją z dostępu do nagrań.
    5. Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie warsztatów.